ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



29 Квітня 2015 Итоги Молодежного чемпионата Украины

24-25 квітня відбувся 2 фінальний етап Молодіжного чемпіонату України, який проводила Всеукраїнська Федерація Спортивного Боулінгу (ВФСБ).

Тридцять три найкращі юні боулери з Чернівців, Одеси, Запоріжжя, Дніпропетровська, Харкова та Києва злетілися до столичного боулінг-клубу Бруклін, щоби визначити переможців та призерів 2-го етапу, а також визначити Чемпіонів України за весь сезон/рік.

В першу чергу хочеться привітати всю Україну з рекордом у групі до 10 років: 7 юних боулерів (віком 6 - 10 років) з Харкова, Києва, Дніпропетровська та Одеси змагалися за медалі та кубки.

Поки що це був неофіційний залік, однак головне, що в Україні з'являється справжній олімпійський резерв і якщо у серпні цього року боулінг стане олімпійським видом спорту (рішення буде прийматися в цьому році у Токіо) - в нас вже буде на кого покластися :-))).

В цьому самому юному заліку хочеться відмити десятирічну Софію Дручину з м. Одеса (яка другий етап лідирує серед дівчат цього віку) та семирічну Світлану Мєхантєву з Харкова (сама юна дівчина, яка незважаючи на свої роки показала відмінну техніку гри). У хлопців перше місце впевнено посів спортсмен з Дніпропетровська Микита Красношапка (багатьох вразив своїм чудовим релізом), якому гідну конкуренцію склали Ярослав Бондаренко (Київ, 2 місце), Арсеній Шавалюк (Київ, 3 місце, самий юний шестирічний боулер), Родіон Гавриленко (Харків, 7 років) та Денис Первухін (Харків, 7 років).

Всім коучам наших юних спортсменів (Віталій Шилан (Харков/Київ), Микола Васеленко (Харков), Юрій Петерсон (Дніпропетровськ), Геннадій Сидоренко (Київ), Дмитро Фурцев (Київ) та іншим) та батькам велика подяка і вітання!!! Особливу подяку хочеться передати харківському клубу Магніт – він надіслав найбільшу регіональну делегацію, яка повернулася з численними медалями. Інші детальні результати по всім іншим віковим категоріям Чемпіонату (і 2й етап і за весь сезон) див. тут:http://bowling.com.ua/news/?category_id=0&id=2168 




Повернутися до списку новин.