ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



20 Вересня 2016 В Украине были проведены 4-е ETBF клиники

Шановні колеги!!!
 
Від імені Всеукраїнської Федерації Спортивного Боулінгу вітаємо всіх із успішним проведенням та завершенням видатної події у галузі спортивного боулінгу: з 13 по 19 вересня у Києві (боулінг-клуб Бруклін) ВФСБ приймала найдосвідченіших коучів ETBF (Onder Gurkan (Chairman of Education Committee), Gediz Ege (instructor, drilling), Juha Maja (instructor, coaching) and Marios Nikolaides (instructor, lane maintenance & topography)), які провели тренінги (clinics) для учасників з України, Румунії та Греції.
 
Важко стисло описати ціну тому досвіду, знанням та навичкам, які європейські коучі передали нашим коучам та боулерам, передали професійно, відверто, від душі, нічого не приховуючи. Дякуємо їм за науку і що приїхали в Україну в ці важкі для неї часи!! Особисту подяку хочеться висловити Юха Мая (Juha Maja), одному із найкращих коучів (його учні мають біля 200 медалей на європейському та міжнародному рівнях), який на додаток до клінік, знайшов час (21 годину за 4 дні!!) потренувати численних українських спортсменів з метою покращення їхніх основних спортивних навичок. Дякуємо Міністерству молоді і спорту України та Спортивному комітету України за підтримку цієї європейської місії!! Дякуємо Олександру Щербініну, Євгену Петровському та Оксані Гребенюк за неоціниму допомогу у проведені цих європейських клінік. Дякуємо Михайлу Горобейко та Аліні Грушиній за організацію події на найвищому рівні (оцінка з боку ETBF - 10 балів з 10)!! Дякуємо співробітникам Брукліна, які 8 днів старалися забезпечити всі логістичні питання для клінік на найвищому рівні! Дякуємо всім учасникам за участь, адже без вас, шановні, нічого би не відбулося!!! Бажаємо всім не зупинятися на досягнутому!!!
 
А ось і стисла інформація про самих учасників, які, сподіватимемося, просуватимуть спортивний боулінг в нашій країні на іншому рівні: 33 учасника отримали європейські дипломи, до яких додаються грунтовні сучасні знання у галузі спортивного боулінгу. Відтепер в Україні побільшало на 9 коучів Level I та 5 коучів Level IІ. Свої перші шари роздрилили Оксана Фанигіна, Сергій Ковальов, Андрій Шовкун та Андрій Андрєєв, треба було бачити їхні очі після усвідомлення того, що вони це зробили своїми руками. А 5 українців, на чолі із директором та головним технічним делегатом ВФСБ, відтепер можуть самі, на новому європейському рівні, навчати всіх бажаючих мистецтву догляду за доріжками боулінга та їхньої топографії. Ось імена всіх учасників і ще раз велика їм подяка за проходження клінік:

Учасники клініки "Level I":
1. Yuri Peterson (Dnipro)
2. Maxim Krasnoshapka (Dnipro)
3. Irina Rudenko (Dnipro)
4. Alexandr Mordasov ( Dnipro)
5. Stanislav Vladyko (Kiev)
6. Yuri Grinnik (Kiev)
7. Maxim Yaremchuk (Cherkassy)
8. Mikhail Olshevsky (Cherkassy)
9. Nikolay Vasеlenko (Kharkov)
10. Verzar Lorant (Romania)
11. Pal Csaba (Romania)
12. Gheorghe Catalin (Romania)

Учасники клініки "Level IІ":
  1. Victor Dykin (Odessa)
  2. Olga Pokotylo (Kiev)
  3. Alexandra Levchuk (Kiev)
  4. Andrey Shovkun (Kiev)
  5. Yuri Kucherenko (Kiev)
  6. Panos Vardakis (Greece)
Учасники клініки "Drilling & Proshop":

1) Oksana Fanygina (Dnipro)

2) Sergey Kovalov (Dnipro)

3) Andrei Andreev (Kiev)

4) Victor Dykin (Odessa)

5) Andrey Shovkun (Kiev)

6) Gennadiy Sydorenko (Kiev)

7) Panos Vardakis (Greece)

 

Учасники клініки "Lane Maintenance and Topography":

1. Mikhail Horobeyko (Kiev)
2. Alexey Pedchenko (Kiev)
3. Gennadiy Sydorenko (Kiev)
4. Roman Golovaschenko (Kiev)
5. Stanislav Garaschenko (Cherkassy)
6. Gheorghe Catalin (Romania)
7. Verzar Lorant (Romania)
8. Pal Csaba (Romania)

З повагою,

Юрій Кучеренко

Віце-Президент ВФСБ 




Повернутися до списку новин.