ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



22 Квітня 2019 Чемпіонат Європи серед юнаків 2019

ПІДСУМКИ!!! Молодіжний Чемпіонат Європи 2019 зі спортивного боулінгу (Відень, Австрія)

Вчорашній день завершився для нашої команди виступом Миколи Сєліна (нашого Чемпіона Молодіжної Європи, Майстра Спорту Міжнародного Класу, м. Харків) у престижній номінації "Masters", де можуть продовжити боротьбу лише 24 найкращі спортсмени після всіх 18-ти кваліфікаційних партій. Микола виграв у потужного бельгійця-шульги 2:0, але поступився боулеру з Франції 0:2.

Отже вітаємо Миколу із входженням до 16-ти найсильніших спортсменів номінації "Masters".

Вітаємо ще раз дебютантів збірної Михайла Данильця та Дениса Мазікіна (останньому як і Олександрі Безрідній не вистачило зовсім трохи до Мастерсу і який закінчив Чемпіонат із середнім 198,4!!!).

Дякуємо всім учасникам Збірної, що боролися за Україну на австрійських доріжках: Софії Дручина, Дар'ї Нечетовій, Марії Кучеренко, Олександрі Безрідній, Михайлу Данильцю, Миколі Сєліну, Данілу Первухіну та Денису Мазікіну! Дуже дякуємо Головному коучу Збірної України Євгену Петровському за його нелегку роботу та витримку! Дякуємо менеджеру і Віце-президенту Федерації Кучеренко Юрію Анатолійовичу за роботу, підтримку і супровід збірної! Дякуємо Федерації, членам Президії, особисто Президенту Сергію Івановичу Дячуку, всьому Міністерства молоді та спорту України, Спортивному Комітету України - БЕЗ ЇХНЬОЇ ПІДТРИМКИ наша молодь не змогла би брати участь у міжнародних стартах!!! Тут, принагідно нагадую, що наша Молодіжна збірна була в МЕДАЛЯХ і у 2017 і у 2018 роках на і Чемпіонаті Європи і на Чемпіонаті Світу.

На цьому Чемпіонаті Європи 2019 українська команда в престижному "Мастерсі" (третій рік поспіль!!!), на всіх етапах виступала достойно і ми бажаємо всім дітям просуватися далі, розвиватися і серйозно готуватися до захисту спортивної честі неньки на наступних міжнародних змаганнях!!! Подяка всім батькам, особистим коучам дітей та спонсорам наших юних спортсменів, без вашої підтримки і участі їм би не судилося займатися цим чудовим видом спорту і досягати європейських вершин! Дякуємо Групі Підтримки в особі Миколи Васеленка та його дружини Наталі, які прилетіли до Відня і кожного дня вболівали за наших саме тут, в австрійському клубі!!! Дякуємо Олександру Чепову за висвітлення ходу МЧЄ 2019 і всім українцям, хто вболівав за наших і хто любить цей крутий спорт!!! Завтра летимо в Україну!!! Детальні результати та іншу інформацію по цьому Чемпіонату Європи див тут: http://www.bowlingresults.info/eyc/2019/




Повернутися до списку новин.