ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



21 Січня 2020 4 етап Чемпіонату України 2019-20

20-21 січня у столичному боулінг-клубі "Гулівер", Всеукраїнська Федерація Спортивного Боулінгу (під незмінною егідою Міністерства культури, молоді та спорту України) провела четвертий етап офіційного Чемпіонату України зі спортивного боулінгу!!!

Вітаємо переможців і призерів:

у жінок - ПЕРШЕ місце у Алли Дяченко (Заслужений Майстер Спорту (Deaf Team), м. Одеса), СРІБЛО у Дарини Величко (Майстер Спорту Міжнародного Класу (Deaf Team), м. Київ), БРОНЗА у Наталії Зайцевої (КМС, м. Харків);

у чоловіків - ПЕРШЕ місце - Данило Яцко (Майстер Спорту Міжнародного Класу, м. Черкаси), СРІБЛО у Ярослава Покутнього (КМС, м. Київ), БРОНЗА у Едуарда Стронського (КМС, м. Черкаси).

Найкраща партія у жінок 256 у Ольги Покотило та 259 у Данила Яцка!!!

Всім ПЕРЕМОЖЦЯМ та їхнім коучам браво!!!!!!!!!!!!!!!!!! Всім призерам, учасникам, їхнім коучам вітання з медалями, досягненнями (в кожного свої :-))) та черговим чудовим досвідом, адже кожен етап Чемпіонату України - це ще один крок до подальших перемог, це неабиякий "+" до професійності кожного спортсмена!!! Дякуємо боулінг-клубу "Гулівер" за професійний і теплий прийом!!! До зустрічі на п'ятому етапі!!!




Повернутися до списку новин.