ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



24 Лютого 2020 Відкритий Чемпіонат Львова 2020

Завершився другий Відкритий Чемпіонат Львова!

Турнір став дійсно МІЖНАРОДНИМ! На турнірі, в дружній обстановці, грали і змагалися між собою представники ВОСЬМИ країн: України, Польщі, Білорусь, Литви, Латвії, Німеччини, Італії та Грузії!

У парному розряді третє місце у пари Данила Яцко і Влада Присяжного, друге - Назар Дідоренка і Олександр Щербінін, а перемогла українсько-білоруська пара Слава Осередько і Паша Соболєв.

Найкраще місце в кваліфікації серед жінок, випередивши багатьох «маститих» боулерів-чоловіків, зайняла львів'янка Ірина Дроздяк (7 місце).

Переможцем кваліфікації став, випередивши Асаєвича Олексія всього на П'ЯТЬ кегель (1109 - 1104), киянин Слава Осередько.

Кращий результат в одній грі турніру серед жінок, знову-таки, у Іри Дроздяк (247), а взагалі всього турніру у польського боулера Кріса Напраци (273).

Місця на п'єдесталі розподілилися так: третє місце у білоруського спортсмена Сергія Тазина, друге у Асаєвіч Олексій, а верхню сходинку п'єдесталу заслужено посів боулер з Черкас Стронський Едуард!

Велике спасибі всім учасникам і ОСОБЛИВА СПАСИБІ ВФСБ, спонсорам - без вас усіх турнір не відбувся би !!!
Ось і все (на цей раз)! Повна інформація про результати дивіться тут https://docs.google.com/spreadsheets/d/1_HqrYDwXxqEbk_LbSiosz-eZBevD4g3xt0gG5x-C5s0/edit?fbclid=IwAR2-LThplE_Y232EuL4mZvT8CyqCjp2FaFOmXyVtw5GQxaNoBect7XiXASI#gid=907368544

 Асаєвіч Олексій

 




Повернутися до списку новин.