ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



08 Листопада 2020 2 етап XXI ЧУ, сезон 2020-21

6-8 листопада, прекрасне спортивне місто Черкаси та його легендарний боулінг-клуб "Lucky Strike" приймали другий етап Чемпіонату України 2020 зі спортивного боулінгу.

Національна Федерація Спортивного Боулінгу під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС) та Спортивного Комітету України (СКУ) успішно організувала та провела це спортивне свято, в якому може взяти участь будь-який громадянин України.

Цього етапу ми щиро вітаємо з перемогою шістнадцятирічну Софію Дручину (Кандидат в майстри спорту, Одеса) та її тренера Віктора Дикіна; дуже раді за вас, БРАВО, виграти ЧУ за підсумком 27 партій – це неабияке досягнення (!!!); срібну медаль виборола Олександра Левчук (Київ, Майстер Спорту України); бронзова медаль у Ольги Тарасової (Одеса, Майстер Спорту України). У чоловіків щиро вітаємо Миколу Сєліна (Майстер Спорту Міжнародного Класу (МСМК), Харків) та його тренера Євгена Петровського, БРАВО Микола, БРАВО Євген, тримали лідерство всі 27 партій!!!; срібну медаль виборов Владислав Яловега (МСМК/deaf з Полтави, Чемпіон та Призер Олімпійських Ігор зі спортивного боулінгу за версією Deaf Olympic!!!); і бронзу було вручено Владиславу Присяжному (Кандидат в майстри спорту з Києва). Найкращі партії етапу у Алли Дяченко (МСМК/deaf з Одеси, Чемпіонка та Призерка Олімпійських Ігор зі спортивного боулінгу за версією Deaf Olympic!!!) – 268 та Максима Яремчука (м. Черкаси) – 289.

Дякуємо Максиму Яремчуку та Едуарду Стронському (м. Черкаси) за чергову спонсорську допомогу у проведенні 2 етапу. Всім спортсменам і коучам дякуюємо за гідну боротьбу та високі результати!!! Вельми дякуємо організаторам Міністерству молоді та спорту України, СКУ, нашій Національній Федерації, всім її осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, гостинному боулінг-клубу "Lucky Strike" та його персоналу за проведення Кубку України на вищому рівні!!! Окрема подяка директору боулінг-клубу "Lucky Strike"Олені Скоробагач за шалені зусилля в організації та проведенні ЧУ в складних умовах карантину!!!

Всім не хворіти і побачимося на 3-му етапі ЧУ!!!




Повернутися до списку новин.