ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



13 Листопада 2020 1 етап ЧУС і ВЧС, сезон 2020-21

ТРЦ "Метрополіс", столичний б-к "Brooklyn", 12-13 листопада 2020 року.

Всеукраїнська (Національна) Федерація Спортивного Боулінгу (ВФСБ) під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС) і Спортивного Комітету України (СКУ) провела 1й етап Чемпіонату України серед сеньйорів (50+) та Відкритий чемпіонат серед сеньйорів (40+).

Це самий досвідчений і мудрий дивізіон Чемпіонату України зі спортивного боулінгу, позмагатися на який приїхали найкращі сеньйори з різних міст України, а саме: Харкову, Запоріжжя, Черкас, Львову, Херсону, Одеси та Києва.

У віковій групі 50-57 років переміг Валерій Бондар (Черкаси), срібло у Юрія Кадачигова (Харків) і бронза у В’ячеслава Осередька (Київ). У групі 58-64 роки найкращим був Артем Барчук (Херсон), срібло у Федора Міцика (Київ) і бронза у Олексія Асаєвича (Львів). У самій поважній групі 65+ золоту медаль вручено Юрію Павлову (Київ), срібну – Геннадію Зайцеву (Запоріжжя) і бронза за Володимиром Ільєнко (Київ)!!!  У жінок золото у Наталії Мальованої (Київ) і срібло у Ольги Кадачигової (Харків), БРАВО ДІВЧАТА!!! Найкращі партії ЧУ серед сеньйорів у Наталії Мальованої, Віталія Чена, Артема Барчука та Юрія Павлова.

Відкритий чемпіонат сеньорів (40+) виграв В’ячеслав Осередько, бронза у Віталія Шилана і третю сходинку посіли Андрій Шовкун та Юрій Павлов. Найкращі партії Відкритого чемпіонату у Наталії Мальованої та Віталія Шилана. Всі детальні результати див. на сайті Федерації: https://bowling.com.ua/sport/?sitearea=sports


Вельми дякуємо нашим самим досвідченим спортсменам за любов до цього спорту, постійні тренування та готовність захищати спортивну честь України на міжнародних стартах серед сеньйорів та сеньйорит. І звичайно вельми дякуємо організаторам, а саме ММС, ВФСБ та СКУ, всім осередкам ВФСБ (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, персоналу боулінг-клубу "Brooklyn” за проведення цього важливого спортивного заходу!!! Дякуємо спонсору-компанії "ACME Color", а також почесному невідомому індивідуальному спонсору!!! Дякуємо всім нашим досвідченим спортсменам за участь, боротьбу і за дотримання маскового режиму!!!

Всім бажаємо міцного здоров'я та успіхів у сезоні 2020-2021!!!




Повернутися до списку новин.