ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



11 Грудня 2020 4й етап 21 Чемпіонату України зі спортивного боулінгу

ТЦ "Метрополіс", столичний б-к "Brooklyn", 10-11 грудня 2020 року.

Всеукраїнська (Національна) Федерація Спортивного Боулінгу (ВФСБ) під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС) і Спортивного Комітету України (СКУ) провела 4й етап Чемпіонату України зі спортивного боулінгу.

Цього етапу ми щиро вітаємо з перемогою у жінок Софію Дручину (КМС, Одеса) – БРАВО СОФІЯ, БРАВО (!!!); срібло у Олександри Левчук (Майстер спорту, Київ); бронзова медаль у Наталії Мірошниченко (КМС, Київ). У чоловіків щиро вітаємо із золотом Миколу Сєліна (МСМК, Харків), БРАВО МИКОЛА, БРАВО (!!!), Дениса Мазикіна (КМС, Харків) із сріблом та Андрія Шовкуна (Майстер спорту, Київ) із бронзою. Найкращі партії етапу у Софії Дручини – 242 та Дениса Мазикіна – 279.

Всім спортсменам і коучам дякуємо за гідну боротьбу та високі результати!!!

Вельми дякуємо компанії-спонсору «ACME Color», організаторам Міністерству молоді та спорту України, СКУ, нашій Національній Федерації, всім її осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, гостинному боулінг-клубу "Brooklyn" та його персоналу за проведення ЧУ на вищому рівні!!! Окрема подяка нашим постійним технічним спонсорам - Максиму Яремчуку та Едуарду Стронському за забезпечення Чемпіонату України найкращою оливою для натирання доріжок!!!

Дякуємо всім спортсменам за любов до нашого цікавого спорту, продовження спортивної боротьби у складних карантинних умовах та за дотримання маскового режиму!!! Всім не хворіти, гарно зустріти Новий Рік і побачимося на 5-му етапі ЧУ вже у 2021 році!!




Повернутися до списку новин.