ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



14 Березня 2021 6 етап 21Чемпіонату України, сезон 2020-21

Шостий етап Чемпіонату України зі спортивного боулінгу приймало славетне місто Черкаси, а саме боулінг-клуб "Космос на Митниці", і відбувся цей спортивний захід 13-14 березня 2021 року.А провела його Всеукраїнська (Національна) Федерація Спортивного Боулінгу (ВФСБ) під егідою та за підтримки Міністерства молоді та спорту України (ММС), міської адміністрації м. Черкас і Спортивного Комітету України (СКУ).

Треба зазначити, що шостий етап проходив на надто складній натирці, довжина якої 33 фути та вона  і в США, і в усьому світі вважається досить важкою, зони помилки практично немає, треба кидати кулю ФАНТАСТИЧНО ТОЧНО, попадаючи у дощечку 2,5 см!!!!!!!!!!!!!!! 

Цього етапу ми щиро вітаємо з перемогою у жінок Ольгу Тарасову (Майстер Спорту, Одеса), БРАВО ОЛЮ, БРАВО (!!!); срібло в Олександри Левчук (Майстер спорту, Київ); бронзу виборола Катерина Ковальчук (МСМК-deaf, Полтава).

У чоловіків щиро вітаємо (і ЦЕ ВПЕРШЕ) із золотом Едуарда Стронського (м. Черкаси), БРАВО ЕДУАРД, ІЗ ЗОЛОТИМ ДЕБЮТОМ ТЕБЕ (!!!); срібло у Максима Яремчука (КМС, м. Черкаси), бронзу виборов Денис Мазикін (КМС, Харків). Найкращі партії етапу у Ольги Тарасової - 258 та Дениса Мазикіна – 258.

Всім спортсменам і коучам дякуємо за гідну боротьбу та гідні результати!!!

Вельми дякуємо компанії-спонсору «ACME Color», організаторам: ММС України, міській адміністрації м. Черкас, СКУ, нашій Національній Федерації, її Черкаському осередку та всім іншим  осередкам (їхнім головам та активістам!!!) у містах та областях України, гостинному боулінг-клубу "Космос на Митниці" та його персоналу за проведення ЧУ на гідному рівні!!! Окрема подяка нашим постійним технічним спонсорам - Максиму Яремчуку та Едуарду Стронському за забезпечення Чемпіонату України найкращою оливою для натирання доріжок!!! Дякуємо всім спортсменам і коучам за любов до нашого цікавого спорту, продовження спортивної боротьби у складних карантинних умовах та за дотримання маскового режиму!!!

Всім не хворіти і побачимося на 7-му етапі ЧУ у квітні 2021 року!!!




Повернутися до списку новин.