ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ СПОРТИВНОГО (ДЕСЯТИКЕГЕЛЬНОГО) БОУЛІНГУ


Контакти






Новини


Архів новин


Brunswick



Akme


Група компаній A.B.C.


Senior Open Cup of Ukraine -2019


Боулінг в Україні


Сезон. Туристична компанія.



25 Липня 2021 Молодіжний Чемпіонат Європи зі спортивного боулінгу онлайн (EYL

Друзі, ось і завершився перший Молодіжний Чемпіонат Європи зі спортивного боулінгу онлайн (EYLT 2021), який проводився під егідою ETBF (наша материнська Європейська Федерація). Три довгих дуже напружених дні (23-25 липня) у місті Черкаси (б-к Lucky Strike) боролася Молодіжна Збірна України до 21 року. Те саме, у своїх містах та країнах робили спортсмени від різних Федерацій Європи: Латвії, Литви, Естонії, Шотландії, Словаччини, Франції та Англії.

Чи був цей Чемпіонат іншим ніж зазвичай? Однозначно був, на додаток до стандартної фізичної та ментальної підготовки треба ще було бути готовим до певних технічних моментів та вимог, пов’язаних із TenPinCam App (чудова латвійська розробка, яка дозволяє бачити свою гру, гру опонента, розліт кегель тощо!!!), до технічних перерв, заведення результатів, їх прийняття та опротестування, швидких реагувань на різні запити та повідомлення тощо. Напруга була не менша ніж на звичайному Чемпіонаті Європи, а я би сказав – НАВІТЬ БІЛЬША!!! У неділю ми почали Чемпіонат об 11:00 ранку, а завершився він о 22:00 пізно увечері, отакий він буває спортивний боулінг!!!

Отже всій нашій молодіжній команді, яка боролася за нашу Національну Федерацію, за Україну – НИЗЬКИЙ УКЛІН!!! Софія Дручина (Одеса), Марія Кучеренко (Київ), Денис Мазикін (Харків) та Ярослав Покутній (Черкаси-Київ) – ВЕЛИЧЕЗНА ВАМ ПОДЯКА від Президента та Президії Федерації, Директора та всього її персоналу, від всієї України, всіх її боулерів та вболівальників!!! Вельми дякуємо вашим батькам та коучам, у будь-якому спорті все залежить від усіх складових команди!!! Ви не побоялися цього виклику і взяли участь, адже це було непросто з технічної точки зору (я навіть не знаю як це стисло пояснити тим, хто це все не пройшов, не бачив, не відчув…), але сильно відволікатися на неї – це означало не встигнути підібрати шар та лінію гри… Попри це, ви всі зіграли на вищому рівні, які результати, який середній (див. додані скриншоти)!!! В останній партії Ярослав поступився лише 9 кеглями (239-248) французу Максиму Дюбуа, який став срібним призером цього Чемпіонату!!! Марія (з партіями у першому стику 200 та 191) та Денис (з партіями у першому стику 183 та 265) дійшли до півфіналу (на жаль наші спортсменки потрапили у півфіналі одна на одну…; Денис же у шаленій півфінальній боротьбі поступився 1:2 Артемію Худякову, який став переможцем цього Чемпіонату), а Софія виборола для України таку бажану СРІБНУ медаль, поступившись лише супер-іменитій і досвідченій британській спортсменці Ізабель Аллен!!! Браво СОФІЯ, дякуємо дуже за цю медаль для України і нашу спортивну радість!!!

Хочеться виразити ШАЛЕНУ окрему подяку директору Lucky Strike Олені Скоробогач Елена Скоробогач  та її дружній і професійній команді, їхньому боулінг-клубу. Без них би наші спортсмени не справилися, все було організовано на вищому рівні, технічна допомога спортсменам була бездоганна, тут також бракує слів подяки…!!! Підготувати клуб за місяць до змагань такого рангу з технічної точки зору – ЦЕ РЕАЛЬНИЙ КОСМОС!!! БРАВО всім вам!!!

Дуже вдячні нашій рідній Федерації за таку можливість взяти участь у EYLT 2021, Федерації Латвії, зокрема Karina Maslova  та Kirill Hudjakov , яка була співорганізатором (її титанічні зусилля не описати…) цього Чемпіонату, та розробникам TenPinCam App. Це реальний позитивний і передовий прорив у сучасному спорті, у методі проведення змагань у часи пандемії і не тільки!!! Personal thanks to Marios Nicolaides Marios Nicolaides  за організацію цього заходу з боку ETBF. Детальні результати див. тут https://tenpincam.com/EYLT2021.

ОТЖЕ ВСІМ HUGS, а якщо забув когось згадати чи комусь подякувати, пробачте, ще довго відходитиму від цієї нової для всіх спортивної події, напруги, зусиль та емоцій…

Кучеренко Юрій




Повернутися до списку новин.